Vapaa-ajan liikunta ja urheilu ovat terveyttä edistäviä

Pikkujoulut yrityksille ja yrityksen virkistystapahtumat voi järjestää monilla eri tavoilla

Erilaiset vuosittaiset juhlat ovat osa jokaisen työpaikan yrityskulttuuria ja ne voi järjestää monella eri tavalla. Lähes kaikissa yrityksissä järjestetään yleensä erilaisia vuosijuhlia, joissa juhlitaan sekä yrityksen vuosipäiviä tai työntekijöiden pyöreitä vuosia sekä myös erilaisia saavutuksia. Pikkujoulut kuuluvat myös juhliin, joita vietetään lähes jokaisessa yrityksessä.

Pikkujoulut, virkistystapahtumat ja muut juhlat voi järjestää monella tavalla

Hyvien juhlien järjestämiseen liittyy paljon erilaisia asioita ja niiden järjestäminen on yleensä mukavaa, mutta myös haasteellista. Juhlien järjestämisessä on erilaisia osa-alueita, kuten aikataulun suunnittelu, tarjouspyyntöjen laatiminen ja tilojen ja palveluiden varaaminen. Juhlat voi suunnitella joku yrityksen henkilökunnasta tai ne voi myös ulkoistaa esimerkiksi juhlapalvelulle tai tapahtumien järjestäjille. Yleensä juhlien järjestäminen on tiimityötä juuri erilaisten osa-alueiden vuoksi.

Juhlien järjestämisessä kannattaa lähteä liikkeelle niiden teemasta

Juhlien aihe ja se, kenelle ne järjestetään, ratkaisee sen, minkälaiset juhlat kannattaa järjestää. Yleisimmin firmoissa järjestetään virkistyspäiviä, vuosijuhlia ja erilaisia kausijuhlia, kuten esimerkiksi kevätjuhlat, kesäjuhlat, syysjuhlat, halloweenjuhlat, naamiaiset. Juhlia suunnitellessa kannattaa myös ottaa huomioon, järjestetäänkö juhlat vain yrityksen omalle henkilökunnalle vai kutsutaanko mukaan myös yhteistyökumppaneita ja muita vieraita. Järjestelyihin vaikuttaa paljon myös juhlien osallistujamäärä sekä se onko juhlassa jokin erityinen teema, jonka mukaan ne halutaan rakentaa. Juhlien ruoka- ja juomatarjoilu määrittää myös paljon niiden budjettia ja sen järjestämisessä tulee myös ottaa huomioon osallistujien erityisruokavaliot.

Pikkujoulut yrityksille ja yrityksen virkistystapahtumat kannattaa suunnitella ajoissa

Yritysjuhlien suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, varsinkin silloin, kun ne ovat johonkin tiettyyn juhlakauteen sidottuja, kuten pikkujoulut yrityksille. Esimerkiksi tiloja pikkujouluille tai ohjelmapalvelua kannattaa alkaa varmaa ajoissa, usein jo keväällä. Myös osallistujilla saattaa olla, etenkin joulun aikaan paljon erilaisia tilaisuuksia, joten on hyvä lähettää kutsut ajoissa. Juhlien budjettiin vaikuttaa paljon niiden järjestämiseen käytetty aika ja työn hinta. Usein onkin kannattavampaa antaa juhlat ulkoisen tahon järjestettäväksi, joille voi antaa juhlien järjestämisen kokonaisuudessaan tai osia siitä. Juhlapaikan valinta on myös olennainen osa suunnittelua ja määrittää myös usein paljon juhlien tunnelmaa ja sitä paljonko koristeluun täytyy budjetoida. Esimerkiksi Groovetown Jack Bar & Billiard, on hyvä paikka järjestää yritysten virkistystapahtumia Helsingin seudulla.


jaa